Detaliu al 'Life 2', un segment vibrant al picturii circulare de Flori Buldus, capturând o feliuță din simbioza dintre lumea subacvatică și cea botanică.

Galerie

Descoperă colecția noastră de artă

Perseide

500 

„Perseide” este o pictură deosebită realizată de Flori Bulduș, care evocă fenomenul ploii de stele din luna august. Această lucrare ne îndeamnă să ne punem o dorință de fiecare dată când vedem o stea căzătoare, capturând magia și speranța asociate acestui eveniment astronomic.

Pe un fundal nocturn, pictura redă mișcarea prafului de stele multicolor, asemănător unui roi de albine. Culorile vibrante și dinamismul compoziției sugerează o atmosferă de optimism, invitând privitorul să se lase purtat de frumusețea cerului înstelat și de misterul stelelor căzătoare.

Flori reușește să surprindă esența acestui fenomen natural, combinând detaliile fine cu o paletă de culori bogată pentru a crea o operă de artă ce inspiră și încântă. „Perseide” este mai mult decât o simplă reprezentare vizuală; este o invitație la reflecție și visare sub cerul plin de stele.

Vândut

Categorii: , Etichetă:

Informații suplimentare

Autor

Flori Bulduș

Dimensiune

80 x 100 cm

Tehnică

tehnică mixtă

S-ar putea să-ți placă și…